Adatvédelmi irányelvek


1. Szerkesztő, tulajdonos, üzemeltető
Az oldal tartalmi szerkesztője, az agrarpalyazat.eu (a továbbiakban Weboldal) tulajdonosa, az adatkezelő AGRO-ASSISTANCE Kft. (a továbbiakban Oldal tulajdonosa). Az oldal működésének technikai hátterét a Tárhely.eu biztosítja (a továbbiakban Üzemeltető).
Ön, mint az oldal látogatója (a továbbiakban Felhasználó) az oldal meglátogatásával elfogadja annak felhasználási feltételeit, valamint a jelen adatvédelmi nyilatkozatban felsorolt pontokat.
2. Regisztráció, hozzáférés, hozzászólások
A Weboldalon megjelenő tartalmak megtekintéséhez nincs szükség regisztrációra, személyes adatok megadására, azokat szabadon, a cikk címére történő klikkeléssel el lehet olvasni ingyenesen, minden nemű térítés nélkül.
Az Oldal tulajdonosa fenntartja magának a jogot, hogy bizonyos Felhasználóknál korlátozza az ingyenesen elérhető tartalmak egy részét vagy egészét is, amennyiben a Weboldal működésében, üzemeltetésében a Felhasználó tevékenysége vagy tevékenységei üzemzavart okoznak, esetleg vandalizmussal járnak.
Hozzászólhat bejegyzéseinkhez, meg kell adnia nevét (monogram, nic-name stb.) és e-mail címét. Ezeket a személyes adatokat bizalmasan kezelem és kizárólag a hozzászólás modul működtetéséhez használom fel, harmadik félnek nem adom át. A hozzászólásokat bizonyos kizáró kulcsszavakkal moderálom.
3. Kapcsolatfelvétel
Amennyiben kérdése volna hozzám vagy egyéb célból fel szeretné venni velem a kapcsolatot, látogasson el a Kapcsolat oldalra és töltse ki a megjelenő űrlapot.
A kapcsolatfelvételhez meg kell adnia teljes nevét, valamint e-mail címét. Ezeket a személyes adatokat bizalmasan kezelem és kizárólag a válasz e-mail elküldéséhez használom fel, harmadik félnek nem adom át.
4. Látogatottság mérés
Az Oldal tulajdonosa a Weboldalra érkező Felhasználót, a látogatók számát, jellemzőit a Google Analytics webanalitikai szolgáltatással méri. A Google Analytics működése során számos jellemzőjét naplózza a Felhasználónak:
melyik weboldalról érkezik
milyen internetes böngésző programot használ
milyen operációs rendszert használ
milyen monitor felbontást, színmélységet alkalmaz
mely oldalakat nézi meg a Weboldalon
mennyi időt tölt az egyes oldalak meglátogatása során
milyen kereséseket végez a Weboldal saját keresője segítségével.
A Google Analytics által tárolt adatok nem alkalmasak arra, hogy Önt, mint magánszemélyt név szerint azonosítsam, azonban egy későbbi látogatása során képes felismerni, hogy az Ön számítógépéről, az Ön által használt böngészővel valaki már járt a Weboldalon korábban.
A méréshez a rendszer kisméretű adatfájlokat, ún. sütiket (cookiekat) helyez el a böngészőben.
Amennyiben nem szeretné, hogy a Google Analytics a fenti adatokat az ismertetett módon mérje, telepítse böngészőjébe ezt a blokkoló kiegészítőt.
5. Felelősség
Az Oldal tulajdonosa és az Üzemeltető mindent megtesz annak érdekében, hogy a tulajdonába került adatokat (legyen szó személyes adatról vagy személyhez közvetlen nem köthető adatról) a lehető legmagasabb biztonsági szinten, a legnagyobb körültekintéssel kezelje.
Az Oldal tulajdonosa nem vállal felelősséget, ha bármilyen adat jogellenes magatartás, vandalizmus, az Üzemeltető szerverének rendellenes működése vagy az Üzemeltető hanyag, illetve jogellenes viselkedéséből kifolyólag harmadik fél kezébe kerül.
Amennyiben Felhasználó szerint az Oldal tulajdonosa és/vagy az Üzemeltető megsértette személyes adatainak védelméhez való jogát, polgári bíróság előtt érvényesítheti igényét vagy igényeit, vagy fordulhat az adatvédelmi biztoshoz is segítségért a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései alapján.
6. Érvényesség
Jelen adatvédelmi nyilatkozat 2018. május 25.-től visszavonásig érvényes. Az Oldal tulajdonosa fenntartja a jogot, hogy jelen adatvédelmi nyilatkozaton bármikor módosítson. Amennyiben jelen nyilatkozat tartalma módosul, úgy arról tájékoztatást tesz a Weboldal nyitó oldalán, jól látható helyen.

Köszönöm megtisztelő figyelmét.

 

Pin It on Pinterest

Megosztás